Suma posle TSC-a: Dobro smo se psihički i fizički pripremili

Partizan je u Senti, na teškom gostovanju TSC-u ostvario ubedljivu pobedu od 4:0, i či ni se, najavio bolje partije u nastavku prvenstva.

Jedan od junaka pobede bio je Sejduba Suma, koji se vratio na teren posle povrede oka, i postigao gol posle samo nekoliko sekundi provedenih na terenu.

Kada smo otišli na reprezentativnu pauzu, otišli smo na neki način rasterećeniji, jer smo tada, u poslednjoj utakmici, odneli pobedu. Međutim, znali smo da dobro moramo iskoristiti taj period i dobro se, i fizički i psihički, pripremiti jer nas čeka opet niz teških utakmica od kojih je prva sa TSC-om, rekao je Suma za zvanični sajt kluba.

On je istakao da je crno-belima bilo lakše jer je TSC želeo da se nadigrava.

TSC je ekipa koja zna i hoće da igra fudbal i to su i pokazali na utakmici. Za svaku ekipu je najteže kada se protivnik zatvori i kada morate da kružite, da ‘igrate okolo’, da biste probili bunker. Juče se igrao fudbal, a mi smo, i pored mnogo propuštenih, iskoristili svoje šanse, dodao je on.

Partizan narednog vikenda očekuje još jedan težak duel, kada u humsku stiže Čukarički.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE