Tragično veče Olija Votkinsa, nova VAR lakrdija [VIDEO]

Vest Hem – Aston Vila 2:1 (1:1)
2′ Ogbona, 46′ Boven – 25′ Griliš

Fudbaleri Vest Hema savladali su Aston Vilu na svom ,,Olimpijskom stadionu” rezultatom 2:1 u okviru 10. kola Premijer lige.

Sadržajna utakmica je ipak pripala ,,Čekićarima”, iako su strepeli u nekoliko navrata. Epitet tragičara svakako nosi Oli Votkins, koji je promašio jedanaesterac, a potom mu je u drugom minutu nadoknade susreta poništen gol posle VAR-a.

Ogbona je doneo prednost Vest Hemu na startu meča, a sjajnim pogotkom posle solo prodora, izjednačenje gostima donosi Džek Griliš u 25. minutu.

Ulazak Benrahme između dva poluvremena, odmah je urodio plodom, pošto je Alžirac asistirao Bodenu za novo vođstvo domaćima. Igrao se 74. minut kada je Oli Votkins preuzeo odgovornost posle penala, ali je snažnim udarcem zatresao prečku. Priliku da se iskupi, imao je u 91. minutu, pošto je sjajno reagovao nakon centaršuta sa leve strane, ali milimetarski ofsajd ga je u tome sprečio. Ponovo su se nekoliko minuta izvlačile linije, dok se nije pronašao detalj koji je odlučio meč.

Vest Hem je trenutno peti sa 17 bodova, dok je Vila 10. sa dva manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdin igrač na meti tima iz La Lige: Španci žele Hvanga

U subotu i sredu igrala se dva derbija, a ti mečevi privukli su brojne skaute. Kako javlja MaxBet Sport predstavnike su...

POVEZANE OBJAVE