LIGA ŠAMPIONA: Inter se spasao, u Amsterdamu sledeće kolo vatromet (VIDEO)

Odigrani su preostali mečevi 5. kola Lige Šampiona u grupama od A do D.

U grupi su se u derbiju sastali Atletiko Madrid i Bajern koji je izašao u mešovitom sastavu s obzirom da su već osvojili prvo mesto u grupi. Meč je završen rezultatom 1:1 . Domaćin je postigao pogodak u prvom poluvremenu preko Žoao Feliksa u 26.minutu na asistenciju Ljorentea. U drugom delu Atletiko je čuvao stečeno, ali Bajern je uspeo da izjednači golom Tomasa Milera iz penala.

U grupi B Borusija Menhengladbah je ugostila Inter u goleadi koja je završena 2:3. Gosti su dominirali u prvom poluvremenu, poveli su golom Darmijana i imali su još nekoliko prilika i za drugi gol. Međutim, kako to obično biva kod Intera ove godine, samo su stali i dozvolili domaćinu da izjednači preko Plee na samom kraju prvog poluvremena. U drugom delu Inter stiže do dva gola preko Romelu Lukakua do 1:3 i kada se činilo da će rutinski rešiti meč do kraja opet su odigrali u svom poznatom stilu.

Prvo je Aleksis Sančez kardinalno pogrešio i Plea je smanji na 2:3 u 75. minutu, a vrlo brzo je isti igrač ponovo postigao gol, ali je sudija na kraju poništio gol zbog ofsajda posle intervencije VAR-a. Do kraja meča su uspeli da sačuvaju prednost, koja im u poslednjem kolu omogućava prolaz dalje u slučaju da pobede Šahtjor u Milanu.

U grupi C Mančester Siti i Porto su u borbi za prvo mesto u grupi odigrali bez golova, dok je Olimpik Marselj posle prekreta stigao do 2:1 protiv Olimpijakosa u borbi za treće mesto.

U grupi D je sve bilo otvoreno, i rešeno je jedino da će Liverpul biti prvi. Engleski tim je na svom terenu slavio protiv Ajaksa sa 1:0 golom golom Džonsa posle velike greške golmana Onane.

U drugom meču Atalanta je neočekivano odigrala 1:1 protiv Mitjlanda na svom stadionu, ali taj meč nije mnogo uticao na ono što nas čeka u poslednjem kolu. Naime, porazom Ajaksa u Liverpulu, u poslednjem kolu Ajaksu je neophodna pobeda za prolaz dalje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ONI SU NAJBOLJI U EVROPI: Ova četiri kluba se bore za pehar LŠ

Real Madrid, Bajern Minhen, Borusija Dortmund i PSŽ su polufinalisti Lige šampiona. U polufinalu elitnog takmičenja sastatju se Bajern –...

POVEZANE OBJAVE