Nije bajka: Džon Teri trener Vejnu Runiju?

Proslavljeni engleski fudbaler i reprezentativac te zemlje Džon Teri nalazi se među favoritima da postane trener Derbi kauntija, javlja ,,Skaj sport”.

Bivši štoper i kapiten Čelsija trenutno obavlja rolu pomoćnog menadžera u Aston Vili, ali ga je upražnjeno mesto na klupi Derbi kauntija primamilo i sada je sve na čelnicima ekipe sa ,,Prajd parka”.

Trenutno, kao privremeno rešenje, na klupi Derbija je Vejn Runi, koji obavlja funkciju trenera-igrača, a dolaskom Terija, nema sumnje da bi popularnost ovog kluba drastično skočila, imavši u vidu zajednički rad dva nekadašnja engleska reprezentativca.

Teri bi tako mogao da krene stopama svog bivšeg saigrača Frenka Lamparda, koji je zanat učio upravo na ,,Prajd parku” i tako se preporučio Čelsiju, gde sada radi vrlo dobar posao.

Bez menadžera, Derbi je od 14. novembra kada je otpušten Holanđanin Filip Koku. Trenutno su na samom dnu Čempionšipa sa sedam bodova iz 14 mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠIO EPIZODU U RUSIJI: Nekadašnji šampion Evrope pronašao novi angažman

Košarkaška prvenstva širom Evrope ulaze u završnu fazu. Isto je i sa takmičenjem u Izraelu. Tamošnji Hapoel Jerusalim je za...

POVEZANE OBJAVE