Nikolić razočaran posle poraza: Ništa nije funkcionisalo

Fudbaleri Lokomotive doživeli su poraz na svom terenu od Salzburga 1:3 i na taj način sveli šanse za prolaz na minimum s obzirom da im je neophodna pobeda u Minhenu protiv Bajerna.

Trener Marko Nikolić nije krio razočarenje posle poraza svoje ekipe.

Loš rezultat. Igrali smo slabo u prvom poluvremenu, ništa na terenu nije funkcionisalo. U drugom smo se borili, probali smo sve da bismo se vratili u igru. Treći gol smo primili minut nakon što smo dali gol. Sada nam je najpotrebnija podrška i da se dobro spremimo za sledeću utakmicu, rekao je Nikolić posle meča.

On je morao da menja taktiko zbog izostanaka pojedinih igrača.

Morali smo da izmenimo tim pre utakmice. Imali smo probleme sa igračima odbrane i veznog reda. Želeli smo da zaigramo sa trojicom napadača, ali nije funkcionisalo. Bilo je dosta teških lopti u prvom delu, ništa nismo uspevali da uradimo. Posle kornera Ze Luis je dobio udarac, nije bilo namerno. U drugom poluvremenu smo pokazali karakter, postigli smo gol, rizikovali smo, mogli smo i do drugog, ali čim smo primili treći pogodak odmah nakon našeg, to je bio kraj, završio je Nikolić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda iz Vojvodine dovodi sina čuvenog reprezentativca Srbije?!

Mladi fudbaler Lazar Jovanović mogao bi da napusti Vojvodinu i pređe u redove Crvene zvezde, navodi "Sport Klub". Navodno su...

POVEZANE OBJAVE