Bogdanović: Antić je bio uzbuđen zbog mog dolaska u Atlantu

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović, danas je govorio na konferenciji za medije kao novi član Atlante. Bogdanović se priključio Hoksima na pripremama za novu sezonu.

Tre Jang i ja ćemo biti problem za druge timove, biće jako teško da čuvaju nas dvojicu. Mislim da su Atlanta Hoksi savršena sredina za mene, rekao je Bogdanović.

Košarkaš je govorio o stanju u Kingsima i da li je to bio razlog za odlazak.

Pošto Kingsi nisu napravili nijedan značajan potez u prelaznom roku shvatio sam da je vreme da odem. Bio sam zaista uzbuđen zbog dolaska u Atlantu, kazao je on.

Bogdanović je otkrio kako ga je Pero Antić podstakao na odluku da se pridruži novom klubu. Njih dvojica su bili saigrači u Fenerbahčeu nakon što je ovaj napustio Hokse 2015. godine kako bi se vratio u Evropu.

Ovde je igrao moj prijatelj, Pero Antić. Igrali smo zajedno u Turskoj na Fenerbahčeu. Bio je lud što je tada napustio grad Atlantu. Bio je uzbuđen što sam stigao ovde i mislim da će mi puno pomoći, rekao je košarkaš, a preneo Eurohoops.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POKRENUT JE DISCIPLINSKI POSTUPAK: Evroliga saopštenjem odgovorila Atamanu i Panatinaikosu

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su brejk u prvom meču plej-ofa Evrolige. Makabi je uspeo da se vrati iz dvocifrenog minusa i...

POVEZANE OBJAVE