Gaćinović: Biće čudno protiv Zvezde, žao mi je što neće igrati Katai

Crvena zvezda će protiv Hofenhajma imati priliku da overi plasman u nokaut fazu Lige Evrope, dok sa druge strane Nemci u meč ulaze potpuno rasterećeni pošto su već izborili evropsko proleće.

Već sada je jasno da će utakmica biti siromašnija za neke od najboljih igrača sa obe strane, a Mijat Gaćinović žali i zbog činjenice da neće biti publike.

Krivo mi je što neće biti navijača, sa njima je poseban doživljaj pogotovo u ovako bitnim utakmicama. Siguran sam da bi bio pun stadion i odlična atmosfera, a to obično znači i bolji fudbal. Na kraju krajeva, ja fudbal igram zbog njih i emocije koje delimo sa njima, ali svakako očekujem dobru utakmicu. Žao mi je i što neće biti Kataija, od njega se uvek očekuje neki specijalan potez. Ni za Ivanića nisam znao da neće nastupiti, drago mi je što igra kako može, i nadam se da će tako da nastavi, rekao je fudbaler Hofenhajma za Večernje novosti.

Srpski reprezentativac će prvi put u karijeri nastupiti protiv nekog srpskog kluba od odlaska u inostranstvo.

Sigurno je da će biti čudno protiv Zvezde na „Marakani“. Još otkako sam otišao u inostranstvo nisam igrao protiv srpskog kluba. Malo je nedostajalo prošlog leta dok sam igrao za Ajntraht da nam protivnik bude Radnički iz Niša, ali oni su ispali od Flore pa do tog susreta nije došlo.

Pohvalio je pečat Dejana Stankovića.

Uglavnom smo igrali u istom terminu kad i Zvezda, pa nisam mogao da pratim uživo, ali sam gledao na snimcima i analizama njihove nastupe. Mislim da su igrali jako dobro, ne samo u ovim mečevima koje su pobedili, već i protiv nas u Nemačkoj. Sigurno je da nas čeka teška utakmica. Već se vidi Dekijev pečet. Ima svoj sistem, priču i vidi se da to lepo gura. Naravno, nije moglo to sve od samog starta, bilo je potrebno strpljenja, ali sada deluje da je sve na mestu, i nadam se da će tako da nastavi, zaključio je Gaćinović.

Meč je na programu u četvrtak od 18.55 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE