Hofenhajm se hvali: Najbolji smo tim Lige Evrope

Fudbalski klub Hofenhajm objavio je pred meč sa Crvenom zvezdom činjenice o ovosezonskoj Ligi Evrope, koje njih postavljaju na prvo mesto najboljih timova u takmičenju, do sada.

Nemačkom timu je potreban barem bod na stadionu ,,Rajko Mitić” ne bi li izborili prvo mesto u grupi ,,L”, dok o plasmanu u narednu fazu ne brinu, jer su sa svojim maksimalnim učinkom do sada, to ostvarili.

Oni su jedini klub uz Arsenal, koji ima maksimalan učinak iz prva četiri kola Lige Evrope, s tim što imaju bolju gol-razliku u odnosu na ,,Tobdžije” (13:1 naspram 12:2).

Imali su Nemci i nekoliko reči hvale o Crvenoj zvezdi. Naveli su da je tim Dejana Stankovića neporažen na poslednjih 17 mečeva u domaćem šampionatu, kao i to da igraju odlično protiv timova iz Bundeslige na svom stadionu. Istakli su da se samo dva puta desilo da su se timovi iz Nemačke radovali na ,,Marakani” u 16 susreta: Bajern Minhen (2:3, 2007. i 0:6, 2019. godine ) i Borusija Menhengladbah (0:3, 1977. godine).

Meč između Crvene zvezde i Hofenhajma na programu je u četvrtak od 18.55 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Vojvodina obavila veliki posao: Potpis do 2027!

Vojvodina zimus napravila dobar posao pšto je potpisala nekoliko povratnika među kojima je bivši fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović. On...

POVEZANE OBJAVE