Nije zadovoljio: Rastaju se Lazar Marković i Partizan?

Fudbalski klub Partizan, navodno, namerava da prekine saradnju sa krilnim napadačem Lazarom Markovićem, javlja ,,Mozzart sport”.

Uprkos tome što se njegov povratak u klubu iz Humske očekivao sa nestrpljenjem, Lazar Marković nije zadovoljio upravu Partizana, zbog čega se, navodno, planira rastanak između dve strane.

Ukazivano mu je poverenje i kod Sava Miloševića i kod Aleksandra Stanojevića, čak je imao priliku da nosi i kapitensku traku, ali Marković nije bio konstantan i nije ostavio pečat na igre Partizana, zbog čega je doveden. Nade da bi njegova karijera ponovo mogla da ide uzlaznom putanjom, baš kao što je to bilo u prethodnom mandatu od 2011. do 2013. godine, izgleda, pala je u vodu.

Jasno je da popularni Markec poseduje talenat, o čemu svedioči i to da je igrao za Benfiku i Liverpul, ali baš kao što to nije uspevao u ta dva kluba, ni u Partizanu ne uspeva da realizuje taktičke zamisli dvojice trenera koji su vodilli ili vode crno-bele u prethodnom periodu. Upravo to mu se, uz pomenuti kontinuitet, najviše i zamera.

Ipak, taj kontinuitet uslovljen je pauzama koje su ga odvojile sa terena. Povrede, koronavirus… Taman kada bi hvatao ritam, Marković bi bio onemogućen da igra, te je upravo to razlog zbog čega klub i dalje nije siguran kakva je njegova budućnost u Humskoj.

Marković ima ugovor sa Partizanom do 2022. godine i pregovori u vezi sa prekidom saradnje, ne idu u prilog crno-belima, ali ukoliko bi se pronašla zadovoljavajuća sredina za brzonogog fudbalera, crno-beli bi možda mogli i da profitiraju.

On je ove sezone odigrao 12 utakmica i postigao dva pogotka uz jednu asistenciju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VUJOŠEVIĆ: Ne volim Zvezdu zbog povlašćenog statusa

Nekadašnji dugogodišnji trener Partizana, ali u jednom periodu i Crvene zvezde, Duško Vujošević gostovao je u emisiji "360 stepeni"...

POVEZANE OBJAVE