Pavićević: Partizan nije ništa lošiji u odnosu na prošlu sezonu, čeka nas veoma težak meč

Duel Mornara i Partizana obeležiće predstojeće kolo u ABA ligi.

Trener Barana, Mihailo Pavićević, izjavio je da crno-beli zaslužuju respekt i da njihov sastav nije ništa lošiji u odnosu na prethodnu sezonu.

Tvrdim da njihov sastav nije lošiji u odnosu na prošlu sezonu. Doveli su Dangubića i Miku, a plejmejker Kori Volden je zamenjen Kodijem Miler Mekintajerom. Nije moje da ulazim zbog čega su imali uvodni deo sezone takav kakav jeste, ali definitivno su vrlo ozbiljan rival i znamo da nas čeka izuzetno težak meč u subotu, rekao je Pavićević za “Pobjedu”.

Pavićević je imao dosta problema tokom prethodne nedelje jer su mu nedostajali igrači na treninzima.

Petoricu igrača nismo imali u sastavu zbog mečeva sa reprezentacijama, a neki koji su bili tu u Baru su u datoj situaciji dobili odmor. Reprezentativci su sada tu sa nama, a čekamo da nam se u sredu priključi i Marko Jeremić, kako bi konačno kompletni mogli da radimo na pripremi derbija. Šteta što nismo mogli da iskoristimo ovaj period za nama na najbolji način, dodao je Pavićević.

Meč je na programu u subotu od 19 časova u Baru.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Petorica reprezentativaca dobijaju priznanja od FSS, odlične vesti za fudbalski Niš i Novi Sad

Završena je sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, na kojoj je doneto nekoliko odluka. Jedna od njih tiče se...

POVEZANE OBJAVE