Pozitivne vesti za Stankovića: Rodić negativan

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić negativan je na poslednjem PCR testu na koronavirus i uskoro će se vratiti obavezama u klubu.

Posle dva pozitivna testa, levi bek crveno-belih ponovo će moći da se priključi saigračima i pretpostavlja se da će biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću za meč sa Liberecom naredne sedmice.

Potrebno je da se Rodić nakon 15 dana samoizolacije ponovo vrati u pun trenažni proces ne bi li konkurisao za mesto u sastavu, pa se očekuje da to bude, eventualno, za vikend, kada bi protiv Zlatibora mogao da dobije određene minute. Ipak, realnije je da potpuno spreman bude za Liberec.

U Zvezdi se nadaju da taj meč sa Liberecom neće imati takmičarski karakter i da će proleće u Evropi izboriti u četvrtak.

Pored Rodića, Stanković će ponovo moći da računa na Gelora Kangu, koji će izvesno nastupiti protiv Hofenhajma umesto Aleksandra Kataija, kao i na Sekua Sanoga, pošto je fudbaler iz Obale Slonovače odradio suspenziju. Pored njih trojice u tim se vraća i Marko Gobeljić, koji će zajedno sa Kangom i Sanogom konkurisati za susret sa nemačkim predstavnikom.

Meč sa Hofenhajmom na programu je sutra od 18.55 sati na stadionu ,,Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Monako se “vratio iz mrtvih”, Lojd za izjednačenje u seriji

Velika drama viđena je i u drugom meču u seriji između Monaka i Fenerbahčea. Pošto je prva rešena u...

POVEZANE OBJAVE