Bivši centar crno-belih u Litvaniji kod Čanka

Litvanski klub Lijetkabelis beleži odlične partije u prvenstvu i jedini je klub koji je naneo poraz Žalgirisu. U Evrokupu ne stoje dobro, kako se nalaze u natežoj grupi, sa Virtusom iz Bolonje i Lokomotivnom Kubanj. Klubu je neophodno pojačanje, ne bi li nastavio sa dobrom serijom u domaćem takmičenju i popravio rezultat u Evropi, koliko je moguće. Kako prenosi Mocart, čelnici kluba dogovorili su dolazak Đorđa Gagića.

Ovo bi značilo obnavljanje saradnje sa Nenadom Čankom, koja je započeta u Partizanu 2018. godine. Gagić ima nešto duži staž u ekipi crno-belih sa kojim je od 2012. do 2015. godine osvojio jednu titulu šampiona ABA lige i dve u KLS. Da je saradnja Čanka i Gagića produktivna i uspešna govori činjenica da su 2018. zajedno osvojili Kup Radivoja Koraća, a srpski centar imao je jednu od ključnih uloga u ekipi.

Gagić je pred kraj leta 2019. godine potpisao ugovor sa Arisom, da bi u novembru iste godine prešao u Igokeu, sa kojim je ove godine prekinuo saradnju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bahar potpisuje i obara rekord: Kako će proći Zvezda?

Barak Bahar je posle nuspešne polusezone napustio Crvenu zvezdu neispunivši uopšte očekivanja, pošto se ispostavilo da je najgori trener...

POVEZANE OBJAVE