FSS suzio izbor za selektora: Prvi pik i tri alternative

Odmah po neuspeha u meču protiv Škotske, posle koje je propuštena prilika da se reprezentacija Srbije plasira na Evropsko prvenstvo, počela je priča oko toga ko će zameniti Ljubišu Tumbakovića na mestu selektora.

Dosta imena se provlačilo kroz medije, ali jedno je od starta je važilo kao najverovatniji prvi pik.

U pitanju je bivši trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Kako prenosi Sportklub, rukovodstvo FSS će uskoro započeti pregovore oko izlaza srpskog stručnjaka iz ugovora sa Al Ahlijem iz Saudijske Arabije. Kako prenosi isti izvor, Milojević nije zadovoljan u Aziji što je prvi uslov za uspešne pregovore.

Ukoliko pregovori sa Milojevićem propadnu postoje tri alternative – Veljko Paunović, Slaviša Jokanović i Ivan Jovanović.

Paunović je trener Redinga, i on važi kao za najmanje verovatnog kandidata. Slaviša Jokanović je trenutno u Kataru u Al Džarafi sa kojom ima ugovor do 30.juna naredne godine.

Ivan Jovanović dugo važi kandidata za selektora, ali nikada do dogovora nije došlo. Trenutno je slobodan i bez angažmana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kejn jasan: “Menjao bih sve što sam do sada ostvario u karijeri za pobedu”

Reprezentativac Engleske i napadač Bajerna Hari Kejn je fudbaler koji tokom karijere nije osvojio nijednu titulu, a večeras će...

POVEZANE OBJAVE