MEČ ZA ZVEZDINO EVROPSKO PROLEĆE: Još jedno veče iz snova za sve Delije!

Crvena zvezda, kao jedini srpski predstavnik u evropskim klupskim takmičenjima, nalazi se samo na korak od toga da prezimi u Evropi.
Predstoje nam još dva kola u grupnoj fazi Lige Evrope, a od 18.55 ćemo gledati derbi susret grupe L, revanš meč Crvena zvezda – Hofenhajm.

Naravno, pre nego što se upustimo u analizu večerašnjeg duela, naglašavamo da i će košarkaši Zvezde večeras biti na evropskom ispitu, jer u okviru 12. kola Evrolige gostuju Makabiju u Tel Avivu.
Kako je ovo veče u potpunosti ZVEZDINO VEČE, sportska kladionica Meridian je spremila iznenađenje za sve nove igrače – na OVOM LINKU odmah možete preuzeti čak 1.000 DINARA za sportsko klađenje!

Za preuzimanje bonusa vam nije potreban uslov za depozit, već odmah nakon registracije na meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije, keš će automatski biti uplaćen na vaš bonus račun.
A sad malo o fudbalu i Zvezdi…

Da podsetimo, pobeda protiv Genta u Belgiji protekle nedelje je crveno-belima faktički obezedila novo evropsko proleće. Međutim, kako kaže Dejan Stanković, i dalje nije matematički sve gotovo i verovali ili ne, postoje šanse da se Zvezda ne nađe u nokaut fazi Lige Evrope.

Šampion Srbije ima devet osvojenih bodova u svojoj grupi, dok trećeplasirani Liberec ima samo tri uz veoma lošu gol razliku. Izabranici Dejana Stankovića bi matematički obezbedili prolaz ukoliko bi u naredna dva meča osvojili makar bod.

A za eventualno ostajenje bez evropskog proleća potrebno je da Zvezda izgubi oba meča, a Slovan pobedi sve do kraja, dok je neophodno da porazi Beograđane sa više od tri gola razlike.

Naravno, ovakav epilog je gotovo nemoguć, a svi se nadamo da će Zvezda, kao jedini srpski predstavnik u ovom takmičenju, večeras ponovo zablistati i još jednom pobedom “overiti“ plasman u narednu fazu LE.
Ono što posebno treba naglasiti jeste da je Crvena zvezda pobedom nad Gentom osigurala istorijski plasman na UEFA listi, što je dalo veliki vetar u leđa srpskom klubu.

S druge strane, Hofenhajm je jedini klub koji je ove sezone u Ligi Evrope uspeo da pobedi crveno-bele i to u prvom kolu. Podsećanja radi, Hofenhajm je na Rajn Nekar areni u Zinshajmu savladao ekipu Crvene zvezde rezultatom 2:0.

Hofenhajmu će meč sa Zvezdom biti debitantska utakmica u Srbiji, budući da Nemci nikada ranije nisu gostovali bilo kom drugom srpskom klubu u svim evropskim takmičenjima.

Kompletnu ponudu za ovaj, kao i ostale mečeve 5. kola Lige Evrope detaljno možete pogledati na OVOM LINKU.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE