Partizan zakazao meč protiv učesnika Lige šampiona

FK Partizan je definisao plan zimskih priprema i ugovorio meč sa učesnikom Lige šampiona. Crno-beli će na pripremama u Turskoj snage odmeriti sa Šahtjorom iz Donjecka.

Ukrajinski klub pruža odlične partije u Ligi šampiona, pa će ekipa Aleksandra Stanojevića morati dobro da se potrudi kako bi parirala protivniku.

Predviđeno je da Partizan pripreme za prolećni deo sezone počne na obali Sredozemlja od 14. do 29. januara.

Fudbaleri će biti smešteni u naselju Belek. Meč sa Šahtjorom planiran je za 21. januar, iako su moguća minimalna odstupanje u datumu, u zavisnosti od konačnog dogovora dva kluba.

Crno-beli su i početkom leta dobli poziv od Šahtjora da gostuju u Ukrajini i odigraju prijateljski meč, ali usled pandemije koronavirusa taj put nije bio izvodljiv.

Ono što svakako vezuje ova dva kluba, jeste Igor Duljaj, nekadašnji fudbaler i Partizana i u Šahtjora. On je posle fudbalske karijere je započeo trenerski posao u ukrajinskom klubu, da bi od zime 2019. godine bio prvi pomoćnik Aleksandru Stanojeviću.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Fener do brejka u Kneževini

Ekipa Fenerbahčea uspela je da dođe do brejka u prvom meču četvrtfinalne serije protiv Monaka, pošto su slavili 91:95...

POVEZANE OBJAVE