U Borcu se nadaju prekidu crne serije: U Laktašima da se vratimo na pobednički kolosek

Košarkaši Borca su debitantsku sezonu u ABA ligi počeli kao iz snova. Pobeđen je Partizan u Beogradu, međutim u mečevima koji su usledili Čačani su doživeli sve poraze.

Čini se da posebno boli poslednji u nizu protiv Krke na svom parketu.

Bilo je očito u prethodnim mečevima da nismo dovoljno iskusni. Fali nam rutina i iskustvo igranja u ABA ligi. Doduše, kvalitetno smo odigrali mnoge utakmice, poput one protiv Budućnosti, zatim FMP-a, Cedevite Olimpije… Ali smo na kraju duele gubili zbog sitnih grešaka. To ne sme da nam se ponavlja u nastavku lige, jer želimo da pobeđujemo, rekao je Nemanja Todorović, najbolji akter meča protiv Krke, za zvanični sajt kluba.

Naredni rival je igokea u Laktašima. Todorović smatra da Borac ima razloga za optimizam.

Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo i da pokušamo da se vratimo na pobednički kolosek. Pokušaćemo da izvučemo svoj maksimum. Moramo biti potpuno koncentrisani od početka do kraja.  Razume se, posao nam neće biti lak, jer je Igokea kvalitetna i iskusna ekipa. Dobro je otvorila sezonu i igra na veoma zavidnom nivou, završio je Todorović.

Mwč u Laktašima između Igokee i Borca se igra u subotu sa početkom u 19 časova. Domaćin do sada ima skor 4-2, dok Borac je na 1-6.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE