Borjan: Real ili neko drugi – svejedno mi je! Voleo bih da ostanem u Zvezdi do 2026.

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan rekao je u intervjuu za ,,Telegraf’‘ da mu nije važno ko će biti naredni protivnik njegovom timu u nokaut fazi Lige Evrope.

Golman crveno-belih, koji je u četvrtak blistao na ,,Marakani” po ko zna koji put, ističe da ga ne zanima činjenica da bi u nokaut fazi Lige Evrope mogli da se sastanu sa Real Madridom.

– Iskreno mi je svejedno. Ko god bio protivnik, mi ćemo izaći na teren i ostaviti srce za našu Zvezdu, bilo da je Real Madrid ili neka druga ekipa. Nema lakih protivnika ni u grupnoj fazi, a kamoli u nokaut fazi – rekao je Borjan.

Prethodni put kada je dočekala proleće u Evropi, Crvena zvezda je ispala veoma brzo i to od moskovskog CSKA. Borjan smatra da ekipa može da se nada većem uspehu u ovoj sezoni.

– Do sada smo pokazali da možemo mnogo. Pomeramo granice iz godine u godinu. Jednostavno, ne znam koji su krajnji dometi jer mi smo iz meča u meč sve bolji. Sinoć smo odigrali sjajno protiv ekipa koja sa nalazi u jednoj od najjačih liga u Evropi. To dovoljno govori o kvalitetu ove ekipe tako da mislim da možemo i na proleće da još više pomerimo granicu.

Borjan je takođe upitan koliko je realno da ostane do 2026. u Crvenoj zvezdi i bude na golu reprezentacije Kanade, kada će oni biti domaćini Svetskog prvenstva iste godine.

– To nije na meni, već na ljudima koji vode klub, kao i reprezentaciju. Naravno da bih voleo da se obe stvari dogode, ali to ponavljam nije do mene – rekao je Borjan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Arteta nekon velike pobede Arsenala: Moramo da budemo disciplinovaniji

Fudbaleri Arsenala su više nego rutinski savladali Čelsi na svom terenu rezultatom 5:0 i tako se domogli prvog mesta...

POVEZANE OBJAVE