Filipovski potvrdio: Dvojica ne igraju u Baru, Jaramaza nervira jedna stvar

Trener košarkaša Partizana, Saša Filipovski, zadovoljan je odrađenim poslom tokom reprezentativne pauze.

Crno-bele u subotu od 19 čačsova u Baru očekuje duel sa Mornarom, a Filipovski ima samo reči hvale za protivnika.

Iskoristili smo ovu pauzu za dodatan rad na odbrani i napadu. Bili smo bez reprezentativaca, imali smo i neke bolesti, ali zadovoljan sam ovim periodom. U Baru nas čeka vrlo neugodan protivnik, koji ima odlične napadače. Pulen, Vajthed i Nidam su dobri u igri 1 na 1 i u pikenrolu, a na pozicijama 2, 3 i 4 imaju odlične šutere za tri poena. Da bi pobedili potrebno je da 40 minuta igramo dobru odbranu, da imamo dobru koncentraciju i da igramo timski u napadu uz kontrolu skoka. Daćemo sve od sebe, poštujemo Mornar koji ima iskustvo i širinu, važna će biti naša dnevna forma i pogotovo odbrana, rekao je Filipovski za klupsku televiziju.

U Baru neće igrati Aleksej Nikolić i Erik Mika, a Ognjen Jaramaz je fizički potpuno spreman.

Kondicioni treneri su napravili fantastičan posao, sa te strane Jaramaz je odlično spreman. Ali normalno je da je izgubio malo osećaj za igru i loptu i to ga malo nervira, ali treba imati strpljenja jer ga je fraktura praktično izbacila iz ritma. Ali uporan je, trenira odlično i vratiće se sigurno. Nikolić još nije u programu, on pokušava, ali imaće dodatna testiranja i nije spreman za igru 5 na 5. Mika je još bolestan, izgubio je dosta energije i nećemo moći da računamo na njega, potrebno je da odradi još neke testove. Reprezentativci su se vratili, odradili su sa nama jedan trening i sa ovim snagama što imamo daćemo sve od sebe da pobedimo, dodao je trener crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE