Fudbalski vikend u znaku bonusa: Poklanjamo ti 1.000 RSD bez uslova!

I ovog vikenda nastavljamo sa najkvalitetnijim fudbalom u Evropi. Biće uzbudljivo širom Starog kontinenta, a derbiji se igraju od severa Londona, sve do severa Italije i Torina.

Dakle, biće velikih uzbuđenja na terenima širom Evrope, a upravo je to savršena prilika za dobru zaradu.
Kako kladionica Meridian nudi najveće kvote na evropske fudbalske lige, ali i najbolje BONUSE ZA KLAĐENJE, odlučili smo da vam predstavimo tri utakmice koje obavezno morate da stavite na tiket.
Pre toga – odmah OVDE preuzmite 1.000 DINARA za online i uživo klađenje. Potrebno je samo da se registrujete na meridianbet.rs i bonus će vam automatski biti uplaćen na račun.
Naravno, tu je i bonus na broj parova do čak 2500%.
Sad, posle lepih kladioničarskih vesti prelazimo na tri utakmice koje će obeležiti ovaj vikend.

BAJERN MINHEN – LAJPCIG: Predlog za igru GG3+
Sukob vodećih ekipa u Bundesligi garancija je za fudbalski spektakl. Bajern i Lajpcig, trenutno glavni konkurenti za osvajanje titule, u subotu će od 18.30 odmeriti snage.
Tradicionalno u mečevima u kojima igra Bajern, a posebno kada je domaćin, šampion je uvek favorit. Međutim, Lajpcig je u odličnoj formi i nema sumnje da će “pokazati zube” gigantu iz Minhena.
Iako, u poslednja dva kola Lajpcig nije bio uspešan, i te kako zna da daje golove u gostima, pa zašto se mreža ne bi zatresla i “bavarcima”?
Kvota na Bajern u Meridianu je 1.60, a na goste 5.90.

JUVENTUS – TORINO: Predlog za igru 1&2+
Derbi dela Mole takođe će biti u centru pažnje. Utakmica između Juventusa i Torina igra se u subotu od 18 časova.
Sukob ljutih rivala uvek je tema broj jedan u Italiji, mada ne očekuje se da će Bikovi sutra prkositi Staroj dami, jer je razlika u kvalitetu i trenutnoj formi evidentna.
Ipak, treba istaći da “Stara dama” ne igra baš na zavidnom nivou, a ukoliko želi da sačuva titulu vreme je da već preokrene situaciju u svoju korist, jer za liderom zaostaje šest bodova.
Iako derbi predstavlja mečeve u kojima je sve moguće, sutra ne bi trebalo da bude većih iznenađenja na “Alijanc stadionu”.
Kvota na Juventus u Meridianu je 1.60, a na goste 6.60.

TOTENHEM – ARSENAL: Predlog za igru 1&2+
I dalje se nalazimo u prvoj polovini sezone u Premijer ligi, a ozbiljno se zahuktalo na “Ostrvu”. Murinjo je nikada odlučniji da podigne pehar, a taktika portugalskog stručnjaka za sada daje rezultate!
S druge strane, Arsenal je furiozno započeo sezonu, ali onda je stao. Muče se “Tobdžije” sa pronalaskom prave forme u poslednjih nekoliko duela u domaćem šampionatu. Upravo to pokazuju i rezultati ovog kluba.
Iako je statistika međusobnih duela na strani Arsenala, Totenhem se nalazi u odličnoj formi, pruža i više nego vrhunske partije i ima prednost domaćeg terena u meču severno-londonskog derbija, zato je i favorit na ovoj utakmici.
Kvota na Totenhem u Meridianu je 2.10, a na goste 3.90.
*kvote su podložne promenama

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK ČIŠĆENJA: Jokić na korak od tripl dabla, 3:0 za aktuelnog šampiona! (VIDEO)

Košarkaši Denvera na korak su od plasmana u polufinale zapadne konferencije. Nastavili su seriju pobeda protiv Lejkersa i brejkom u...

POVEZANE OBJAVE