Milojević najbliži mestu selektora!

Nakon loših partija srpskih fudbalera i neuspešnog plasmana na Evropsko prvenstvo, Fudbalski savez Srbije se, najizvesnije, rastaje sa trenutnim selektorom reprezentacije Ljubišom Tumbakovićem. Zvanični spisak zamena sveo se na četiri imena: Vladana Milojevića, Slavišu Jokanovića, Veljka Paunovića i Ivana Jovanovića. Kako se navodi, bivši trener crveno-belih Milojević, najbliži je selektorskoj poziciji.

Zamenik predsednika FSS Marko Pantelić, obaviće poslednje pregovore sa kandidatima za potencijalnog naslednika Tumbakovića i dostaviti konačan predlog ko bi predvodio Srbiju od januara 2021. godine.

Iako ima potpisan ugovor sa Al Ahlijem iz Džede, Milojević ima i najveće šanse da dobije posao. Čelnici FSS spremni su da klubu iz Saudijske Arabije plate obeštećenje za dolazak jednog od najuspešnijih srpskih trenera.

Ukoliko pregovori sa Milojevićem ne budu uspešni, FSS će morati da se okrene ostaloj trojici kandidata.

Srbija će 7. decembra saznati ko su joj potencijalni rivali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a Skupština FSS je zakazana za 20. decembar, kada bi trebalo da se donesu odluke o daljoj sudbini Saveza.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

EL: Makabijeva savršena partija za plej-of

Košarkaši Makabija ubedljivo su savladali Baskoniju 113:85 u plej-inu Evrolige. Tim iz Izraela će tako kao sedmoplasirani tim plej-of...

POVEZANE OBJAVE