Partizan se okrenuo staroj želji: Ovo je rešenje za napadačke probleme crno-belih

Navijači Partizana su prvi put ove sezone imali priliku da zaista uživaju u igri crno-belih fudbalera protiv TSC-a.

Deluje da Aleksandar Stanojević polako postavlja stvari na svoje mesto, ali je jasno da su klubu iz Humske neophodna pojačanja u zimskom prelaznom roku.

To se posebno odnosi na poziciju napadača, Žan-Kristof Bajbek je “nestao”, odnosno još uvek se nije oporavio od povrede, Holender i Asano nisu klasični napadači iako se dobro snalaze na toj poziciji, a od Štulića se tek u budućnosti očekuje da bude standardan prvotimac.

Zato su čelnici kluba odlučili da obnove interesovanje za igrača koji je letos bio na listi želja i koji je jedan od najboljih napadača u Linglong Superligi. Maxbetsport prenosi da je Partizan zainteresovan za Nenada Lukića, trenutno drugog strelca Superlige sa 9 golova, dva manje od vodećeg Milana Makarića.

Lukić je i prošle sezone bio jedan od trojice najboljih strelaca u šampionatu Srbije, postigao je 16 golova i podelio prvo mesto sa Vladimirom Silađijem i Nikolom Petkovićem.

Lukić ima 28 godina, prošao je omladinsku školu Partizana, a prvu seniorsku sezonu proveo u Teleoptiku. Promenio je mnogo klubova, a između ostalog igrao je za Zemun, Donji Srem, Spartak, Rad, čačanski Borac, Bežaniju, Radnik i Inđiju.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE