Pavićević: Partizan mora da se poštuje

Trener KK Mornar Mihailo Pavićević govorio je predstojećem meču protiv Partizana i na koji način se ekipa pripremala za nastavak sezone.

Odmorili smo se i fizički i psihički posle svega kroz šta smo prošli, a u kakvoj smo formi videće se kad dodju utakmice. Pauzu smo pokušali da iskoristimo na najbolji mogući način, iako nismo bili kompletni zbog igrača koji su nastupali za svoje nacionalne selekcije. Ali, šta je tu je – kako nama tako i drugima. U goste nam dolazi Partizan. To su derbiji o kojima ne treba mnogo da se priča. Prija nam što se utakmice koje igra Mornar proglašavaju derbijima. Na tu činjenicu smo, s pravom, ponosni, rekao je on za klupski sajt.

Košarkaši Mornara su pauzu u ABA ligi dočekali sa skorom od šest pobeda i jednim porazom, uz odloženu utakmicu sa Borcem u Čačku, što je najbolji start tima iz Bara u regionalnom takmičenju.

S druge strane, beogradski crno-beli posle osam odigranih utakmica imaju četiri pobede i isto toliko poraza.

Po rečima Pavićevića, Partizan nije slabiji nego prošle godine, naprotiv.

Sastavljen je od iskusnih igrača, gro tima je ostao od minule sezone, zaslužuje svaki respekt. To je ekipa koja pretenduje na sam vrh ABA lige. Sticajem okolnosti, nisu otvorili sezonu kako su očekivali, ali nisu ni jedini. To nas neće zavarati da pomislimo da Partiizan nije na onom nivou na kojem bi trebalo da bude. Daleko od toga. Crno-bele izuzetno cenimo, jer ekipa koja je sastavljena od takvih igrača mora da se poštuje, istakao je on i najavio zanimljivu utakmicu.

Naravno da imamo svoje adute i kvalitet koji smo već pokazali u prvom delu sezone, tako da s pravom možemo reći da nas očekuje uzbudljiv derbi, zaključio je Pavićević.

Mornar i Partizan se sastaju u subotu od 19 sati.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Murinjo ne prašta tako lako: “Sa tim čovekom ne želim više nikad raditi”

Žoze Murinjo je trenutno bez kluba nakon što je u januaru dobio otkaz nakon dvie i po sezone...

POVEZANE OBJAVE