Rukometašice u teškoj situaciji

Kapitenka Ženske rukometne reprezentacije Srbije Katarina Krpež Šezlak istakla je da njoj i njenim saigračicama ne prija aktuelna situacija u Danskoj.

Po dolasku u Dansku na Evropsko prvenstvo, dve reprezentativke naše zemlje testirane su pozitivno (Kristina Graovac i Marija Agbaba) dok su njihovi najbliži kontakti, tj. cimerke (Jovana Milojević i Jelena Agbaba).

Kapitenka naše zemlje Katarina Krpež Šezlak kaže da uprkos teškoj situaciji, njene saigračice su pronašle vidove zanimacije.

Sedimo u sobama, čekamo i trudimo se da na sve gledamo pozitivno. Imamo ceo dan utakmice na televiziji pa možemo da gledamo. Igramo malo karte, pogleda se i po neki film. Devojke odrađuju trening aktivacije svako u svojoj sobi, jer ne smemo da izlazimo ni u hodnik. Iako nije laka situacija, u svakom smislu gledamo da ostanemo optimistične i spremne za prvu utakmicu – poruka je kapitena Katarine Krpež Šlezak.

Po pravilima higijenskog koncepta EHF EURO 2020, reprezentacija Srbije će biti testirana i 5.12 u jutarnjim časovima. Do dobijanja negativnih rezultata na KOVID-19 svi članovi delegacije ostaju u izolaciji u svojim sobama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

LONDON JE ARSENALOV: Petarda u mreži Petrovića! (VIDEO)

Fudbaleri Arsenala ponizili su Čelsi pobedom od 5-0 na Emirejtsu, u utakmici 29. kola Premijer lige. Arsenal tako drži lidersku...

POVEZANE OBJAVE