Stanojević pred Čukarički: Imamo problem sa napadačima, Suma ulazi sa klupe

Fudbaleri Partizana u subotu od 16 sati dočekuju ekipu Čukaričkog u okviru 17. kola Superlige Srbije.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević ima problem sa napadačkim redom, kako su Bajbek i Marković van stroja zbog povreda, a Holender pozitivan na koronavirus.

Malo je problematično što su nam tri napadača povređena. Mi smo Partizan, imamo veliki fond igrača. Imamo Bajbeka koji je počeo da trenira. Zdravstveno je na 90 posto, ali nije još spreman, jer nije dugo trenirao. Marković je bio na određenim terapijama, ni on nije spreman. Tu su amo Štulić i Asano, videćemo ko će biti najistureniji, rekao je Stanojević danas na konferenciji za novinare.

On se osvrnuo i na protivničku ekipu i trenera Đorđevića.

Trenera poznajem odlično, pratim njegov rad, sigurno da unosi svoj stil. Izuzetno su direktni i konkretni, imaju napadačku liniju vrlo ofanzivnu, dosta lako dolaze do poslednjih 20 m od gola. Prete od napada, imaju direktne igrače. Čak iz drugog plana mogu da se pojave, nije ni čudo sto sedam utakmica ne znaju za poraz , kazao je trener crno-belih.

Stanojević je govorio i ko bi mogao da igra na najisturenijoj poziciji u sutrašnjem duelu, kao i da li će Suma biti u stratnoj postavi.

Asano nije isti kad igra špica i kada igra sa boka. Štulić mozda još nije spreman da bude najistureniji, ali mora da se pokaže prvo na treningu da može da nosi igru Partizana, međutim dobro je ušao protiv Proletera. Suma je opasan i sa klupe i kada počne utakmicu, imao je nezgodnu povredu zato ulazi sa klupe, jer nisam siguran da je sreman da izdrži veći deo utakmice. Da se nije ovo desilo sa Holenderom znao bih ko će igrati, ovako još vagamo. Možete da imate i pet-šest povređenih igrača, ali je problem jer su na istoj poziciji. Preguraćemo nekako ovu godinu, šta da radimo, zaključio je strateg Parnog valjka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE