Tri gola Napretka po prvi put u sezoni: Melunovićevih 10 minuta i slavlje pod Bagdalom

Fudbaleri Napretka slavili su u Kruševcu protiv Voždovca sa 3:1 u utakmici 17. kola Super lige Srbije.

Kruševljani su nastavili da pružaju solidne partije i polako sakupljaju bodove koji bi mogli da ih izvuku iz opasne zone u narednim kolima.

Nisu imali lak zadatak, s obzirom na to da im je u goste došao šestoplasirani Voždovac, ali ipak su uspeli da preokrenu na ovom susretu, ponajviše zahvaljujući pribranosti u poslednjih 10 minuta.

Serija od dva poraza okončana je golovima Alena Melunovića u 81. i 92. minutu, koji je prvo sa bele tačke doneo prednost Napretku, a potom je ležerno sproveo loptu u mrežu u nadoknadi vremena posle dodavanja Lekovića.

Pre svega toga, zapravo u 18. minutu, Pantović je iskoristio nesmotrenost odbrane domaćih i u situaciji ,,jedan na jedan” doneo presnost Voždovcu. Ubrzo je Marinković glavom savladao Prekovića, koji nije najbolje procenio let lopte i u šumi igrača nije mogao do nje, te se došlo do tih 1:1 koje su na semaforu pod Bagdalom stajali do pomenutog 81. minuta.

Napredak je po prvi put ove sezone postigao tri pogotka na jednom meču i ovo im je bio četvrti trijumf.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAPITEN LIVERULA JE LJUT: Van Dajk uputio kritike svojim saigračima

Kapiten Liverpula Virdžil van Dajk nije dobro podneo poraz od Evertona 2:0 u zaustaloj utakmici 29. kola Premijer lige. On...

POVEZANE OBJAVE