Vraćaju se navijači u Premijer ligi, uz posebne procedure

Pet premijerligaških stadiona ugostiće navijače u predstojećem, 11. kolu ovog takmičenja, a klubovi su objavili i vodiče za pristalice koje će u ograničenom broju prisustvovati utakmicama.

Brajton, Totenhem, Čelsi, Vest Hem i Liverpul nalaze se u područjima države u kojima je situacija sa koronavirusom stabilnija nego u ostatku zemlje, te će moći da ugoste do 2000 navijača od ovog vikenda.

Navijačima će se meriti temperatura pri ulasku na stadion, a to će činiti sjtuarti koji su posebno obučavani. Stadion će biti ograničen ,,zonama” u kojima će navijači jedino moći da se kreću. Na stadionima će morati da postoje mnogobrojna uputstva koja će podsećati fanove na socijalnu udaljenost, korišćenje preparata za dezinfekciju.

Pomenuti preparati za dezinfekciju biće postavljeni na svakom koraku, kao i na ulasku u tunel koji vodi ka tribinama i na njegovom izlasku. Svi navijači preko 11 godina moraju da nose masku na licu dokle god bivstvuju na stadionu. Navijači mogu da se raduju, ali samo ukoliko se pridržavaju socijalnih mera i drže se u sklopu svoje grupe ljudi sa kojima su došli. Tu se podrazumevaju grljenje i bacanje ,,koske”.

Maske moraju da nose svi, osim u slučaju konzumiranja hrane ili pića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Toni Kukoč o Grobarima: Strašna atmosfera

Legendarni hrvatski košarkaš Toni Kukoč bio je gost na večerašnjoj utakmici Partizana protiv Olimpijakosa u "Štark areni". Toni Kukoč je...

POVEZANE OBJAVE