HOĆE LI SAD NEKO REAGOVATI? Lalatović i kompletan tim na konferenciji

Strasti između uprave i trenera ,,lala” se još uvek ne smiruju, a Lalatović je nezadovoljstvo pokazao i posle današnje pobede FK Vojvodine nad Mačvom rezultatom 1:0. On e na konferenciju za medije doveo čitav tim i stručni štab.

Temperamentni Nenad Lalatović je želeo ponovo da skrene pažnju odgovornih ljudi za loše finansijsko stanje u Vojvodini, te je na konferenciju za medije poneo i dres kako bi pokazao da se igrači i pored svih nedaća, bore za klub svim srcem.

– Ovi igrači su ponos našeg kluba. Svi treba da se ugledaju na njih. Ovako se bori za Vojvodinu. Mrkaić je dao gol u prvom poluvremenu, ali pogledajte, on se oznojio, sav je dres prljav… Dali su svoj maksimum. Puštaju krv za ovaj grb ovde i želim da se zahvalim, moji momci, na svemu i želim da kažem da sam preponosan što sam vam ja trener. Želim da zahvalim vašim roditeljima što su napravili ovakve junake. Vi ste heroji Novog Sada.

– Svi oni, što sede u foteljama i što voze skupocene automobile i njih što su im fridžideri puni, rado bih im ispraznio te frižidere i vama, zaposlenima napunio, ljudima koji čiste i koji će sada ovaj dres morati da operu. Svi vi zaslužujete najbolje. Ove godine ste doneli trofej Novom Sadu i svi su se dičili tim trofejem. Sada, duguju vam se tri premije, dve plate, nekim zaposlenima i četiri plate. To je sramota i o tome ne sme da se ćuti.

– Znam da će neki da me kritikuju ili možda neće. Možda neće, jer ja se ne borim za bogate ljude, ja molim bogate ljude da daju siromašnijima. Ja ne kažem da su moji igrači i zaposleni siromašni. Moji momci su danas pobedili i opet su drugi na tabeli. Daću sve od sebe da svaki zaposleni dobije platu i boriću se za to do kraja.

– Poštujem gospodina Bajatovića, ali moram da kažem. Sedeli smo zajedno i obećao je mojim igračima da će im dati sve što se duguje. Prvo je dao rok, korona je to sprečila, ali nadam se da će do srede, četvrtka, sve biti isplaćeno. Vi ste ponos Novog Sada i srpskog fudbala.

– Zamolio sam našeg predsednika, možete da me pljujete koliko hoćete. Kada god sam tražio, tražio sam za druge. Nikada se nikome nisam udvarao. Borim se sam za sebe. Opet ću da kažem i ovom prilikom, da je predsednik Vučić juče odgledao ili mu je barem neko preneo o čemu sam pričao. Znam da, ukoliko on okrene nekoliko brojeva telefona, ovo može da se reši kroz nekoliko minuta.

– Da ove porodice opet dobiju svoj novac, da opet budu zadovoljni, da moji momci odu na zasluženi odmor sa punim džepovima, jer ste zaslužili. Da date novac svojoj deci, suprugama, roditeljima, koji su vas i napravili ovakvima kakvi jeste – hrabri, dobri, časni ljudi. Vi ste najbolja generacija koju sam trenirao i preponosan sam na vas.

Novinare je zanimalo i hoće li igrači štrajkovati pred meč sa Spartakom i postoji li bojazan da se taj susret ne odigra. Lalatović ne namerava tako nešto.

Protiv Spartaka ćemo igrati, naravno, a ja sam siguran da će do četvrtka sve biti isplaćeno – poručio je Lalatović uz aplauz igrača na kraju konferencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE