Jovanović: Imali smo problema u poslednjih mesec dana

Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović je pred duel protiv Splita istakao da je jako teško igrati prvu utakmicu posle pauze.

Reprezentativne obaveze su napravile pauzu u regionalnoj ligi, a Mega Soccerbet će sezonu nastaviti protiv Splita na svom parketu.

– Poslednjih mesec dana smo imali problem da se kompletiramo. Na trenažni proces je uticao i FIBA prozor. Bez obzira što smo bili 15 dana bez utakmice, opet zbog obaveza igrača sa reprezentacijom nismo mogli da budemo svi na okupu. Iz svega navedenog je jasno da je jako teško igrati prvu utakmicu posle pauze. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu protiv ekipe Splita koja je pokazala kvalitet u dosadašnjem toku ABA lige. Imaju puno talentovanih mladih igrača, ali i iskusnih koji imaju duži staž igranja u regionalnom takmičenju. Igraju dobru košarku i naša energija mora biti na najvišem nivou ukoliko želimo da im se suprotstavimo na pravi način i dođemo do nove pobede – rekao je Jovanović.

Posle osam odigranih kola ABA lige, Mega Soccerbet je trenutno na drugom mestu sa skorom 6-2 dok je Split ima tri pobede i pet poraza. Ove dve ekipe se nisu do sada sastajale u ABA ligi, a u prošlom kolu je Mega je slavila na gostovanju protiv Primorske sa 69:71 dok je Split na svom terenu izgubio od Mornara sa 87:95.

Foto: Mega Soccerbet/Ivica Veselinov

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kecmanović pobedio Gofana u Bukureštu

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Bukureštu pobedom nad Davidom Gofanom sa 2:1,...

POVEZANE OBJAVE