Mamić: Ne bih voleo da igramo sa Zvezdom, oduvek sam bio u dobrim odnosima sa njima

Prvi čovek Dinamo Zagreba Zdravko Mamić rekao je za ,,Informer” da ne želi da se njegov klub sastane sa Crvenom zvezdom u nokaut fazi Lige Evrope.

Kako je Zvezda među nepovlašćenim timovima uoči predstojećeg žreba za šesnaestinu finala Lige Evrope, a Dinamo čeka upravo timove koji se nalaze u toj stazi, moguć je susret beogradskog i zagrebačkog tima.

Alfa i omega ekipe sa ,,Maksimira” Zdravko Mamić voleo bi da dva velikana sa ovih prostora dođu što dalje u ovom takmičenju i ne priželjkuje njihov međusobni susret.

Ne bih voleo da se sretnemo u nokaut fazi. Želim da i oni i mi stignemo što dalje u Ligi Evrope. Osim toga, koliko god bih se radovao pobedi protiv Zvezde, toliko ne bih voleo da rizikujem da Dinamo izgubi od nje – kazao je Mamić.

Mamić je otkrio da je pratio Zvezdine uspehe iz prethodnih godina.

Radujem se Zvezdinom uspehu, iz prostog razloga što sam srećan zbog uspeha svih klubova sa prostora bivše Jugoslavije. To se posebno odnosi na Zvezdu, koja je veliki klub. Sada je već konstantna da crveno-beli igraju značajnu ulogu u Evropi.

Kako sam ističe, u dobrim je odnosima sa čelnicima crveno-belih iz Beograda.

Zvezdu vodi moj veliki prijatelj Zvezdan Terzić. Prijatelji su mi i Dejan Stanković i Mitar Mrkela. Sa svima njima sam povremeno u kontaktu. Oduvek sam imao dobre odnose sa rukovodstvom Zvezde, još od vremena Vladimira Cvetkovića i Dragana Džajića. Uvek smo radili na normalizaciji odnosa između klubova i srećan sam zbog toga – istakao je Mamić.

Žreb za šesnaestinu finala LE je 14. decembra.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE