Trener Mačve: Imamo veće probleme od Vojvodine

Posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu, na konferenciji za novinare trener Mačve Dragan Aničić, čestitao je protivnku, ali se dotakao i problema u sopstvenom klubu.

Pre svega cestitke fudbalerima Vojvodine na zasluženoj pobedi, bili su bolji danas. S druge strane, čestitam mojim igračima na jednoj borbenoj, dobroj igri. Mi smo, kao što verovatno znate, klub sa velikim problemima, mnogo većim nego što su u Vojvodini, ali moji igrači iz kola u kolo pokazuju da oni nemaju problem na terenu, već da mi imamo problem druge vrste, rekao je Aničić.

Prema njegovim rečima, Mačva je mogla određene prilike da iskoristi i preokrene rezultat.

Rekao sam pre početka utakmice da ćemo pokušati da namučimo Vojvodinu koliko god da je u našoj moći i mislim da smo to u krajnoj liniji i uradili. Imala je Vojvodina dosta svojih šansi, imali smo i mi, da smo uspeli da ih iskoristimo, možda bi rezultat bio drugačiji, ali sve u svemu Vojvodina je bila bolja i zaslužeo pobedila, bio je jasan trener Šapčana.

On se dotakao prepreka sa kojima se suočavaju njegovi igrači, nadajući se da će od drugog dela sezone stvari krenuti na bolje.

Biće kraj problema za desetak dana, neki će da reše probleme, neki će da ostanu u klubu, neki će da odu. Ja sam prošle nedelje izvršio pritisak na upravu da reši igračima probleme što se tiče kirija i stanvanja, jer su neki bili izbačeni na ulicu. Trenutna uprava pokušava nešto da reši, igrači su dobili neki dinar, da tako kažem, ali nije to bilo ništa puno. Dobili su bar nešto ovih desetak dana da preživimo, pa ja se nadam da će pauzu klub iskoristiti da se vrati i da liči na onaj klub kakav je bio pre dve godine, zaključio je Aničić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP BARSELONA: Lajović u polufinalu!

Srpski teniser Dušan Lajović stigao je do polufinala turnira u Barseloni pošto je savladao Artura Fisa 6:4,3:6,6:2. U polufinalu ga...

POVEZANE OBJAVE