Boaći za minimalac Zvezde u Užicu (VIDEO)

Crvena zvezda je zabeležila 15. pobedu u 17. meču u Linglong Superligi pošto su slavili u Užicu protiv Zlatibora.

Posle ovog kola crveno-beli su prvi sa 45 bodova, dok Zlatibor je ostao na 15.

Na prvu priliku se čekalo do 15. minuta kada je na centaršut Gobeljića, Ričmond Boaći pogodio prečku. Ipak, samo tri minuta kasnije isti igrač je postigao gol. Posle slobodnog udarca sa desne strane koji je izveo Spiridonović, lopta se odbila od Pankova do Boaćija koji sa 5 metara rutinski loptu smešta u mrežu.

Posle toga Crvena zvezda je nastavila kontrolom lopte, dok su domaći tražili šansu iz kontra napada. Nije bilo prilika do nadoknade prvog poluvremena kada je Veljko Nikolić imao odličnu šansu pošto je fintom “bacio” i golmana i štopera Zlatibora, ali je nonšalantno šutirao i nije postigao pogodak.

U drugom delu igre na prvu šansu se čekalo 3 minuta, kada je Falćineli sa vrha kaznenog prostora šutirao unutrašnjom, ali je lopta otišla preko gola. isti igrač je imao dve šanse u razmaku od 3 sekundi nekoliko minuta kasnije. prvi put glavom je šutirao preko gola, a zatim je sa oko 11 metara šutirao po sredini gola direktno u golmana domaćih.

Samo nekoliko minuta kasnije, posle centaršuta Radulovića, novu šansu crveno-beli su imali preko Vukanovića, ali je on bio neprecizan.

Nova šansa za Dijega Falćinelija u 65. minutu, pošto je lepo zalomio defanzivca domaćih, ali je golman Čubraković bio nepremostiva prepreka za Italijana. Pet minuta kasnije, na prilika preko Vukanovića koji u izglednoj situaciji glavom šutira pored gola.

U 82. minutu Njegoš Petrović je uputio vrlo nezgodan šut sa oko 25 metara, ali je Čubraković ostao pribran. Samo minut kasnije, golman Zlatibora je greškom napucao loptu Kangu, koji je imao priliku da postigne pogodak, ali se Čubraković uspešno vratio na gol u poslednjem trenutku.

Do kraja meča crveno-beli su rutinski sačuvali prednost bez velikih prilika za pogodak na obe strane.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON GLAZERA: Poznata i Borjanova sudbina u Zvezdi?!

Danas se pojavila informacija da je prvi golman Crvene zevzde Omri Glazer blizu odlaska iz kluba i da je...

POVEZANE OBJAVE