Dragana Cvijić: Da li će neko odgovarati zbog ovog što se radi Srbiji

Dragana Cvijić zbog povrede nije otputovala na Evropsko prvenstvo u Danskoj, ali sa velikom pažnjom prati igre reprezentacije Srbije.

Posle sjajne igre protiv Holandije usledio je poraz od Mađarica, ali je Srbija ostala bez Andree Lekić koja se povredila i već podvrgnuta operativnom zahvatu.

Cvijićeva se zapitala da li će neko zbog toga odgovarati.

Otišle su na prvenstvo dan pred početak istog, zbog nečije greške! Bile su u karantinu tri dana, nisu smele da izadju iz sobe, bez treninga, taktike, terapija, izašle su na teren i pobedile Svetskog prvaka. Otvorile prvenstvo kako bi svako poželeo. Naravno zbog svega ovog navedenog gore povredila se Andrea, ja se pitam čijom krivicom, hoće li neko odgovarati za sve ovo što im danima radite!? Zabranili ste im da žive, dišu, da se druže, ali im niste zabranili da se bore! To im niko nikada neće oduzeti, zato što smo rođene sa tim, to se ne uči, sa ovakvim inatom i karakterom se rodiš. Za mene ste zlatne, najbolje na svetu. Srbijo budi ponosna na ove devojke! Hvala vam, napisala je srpska reprezentativka na Instagramu.

Poslednji meč u grupi Srbija će odigrati u utorak protiv selekcije Hrvatske.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRIVLAČI PAŽNJU: Koledž velikan želi Stojakovića, postoji jedna prepreka

Mladi košarkaš Andrej Stojaković nije više student Univerziteta Stenford. Svoju koledž karijeru nastaviće negde druge. Martovsko ludilo pripalo je Jukonu...

POVEZANE OBJAVE