Lazar Marković dobio ponudu, odlučio da je prihvati?

Kao što se najvljivalo poslednjih dana, Lazar marković je na izlaznim vratima Partizana. Nekada najtalentovaniji srpski fudbaler nije zadovoljio čelnike Partizana, a plata koju ima opterećuje budžet kluba.

Prva konkretna vest o njegovom odlasku pojavila se interesovanjem tima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, javlja Mozzart sport.

Kako prenosi isti izvor, Marković je zainteresovan da ide na Bliski istok. U ovom trenutku nije poznato koji klub je konkretno zainteresovan za bivšeg fudbalera Liverpula.

Inače, Partizan u poslednje vreme ima dobru saradnju sa klubovima iz arapskih zemalja, kao i sa klubovima iz Evrope kojima su vlasnici Arapi. Naime, Filip Stevanović je prodat u Mančester Siti, Umar Sadik u Almeriju koja je takođe u vlasništvu šeika iz Saudijske Arabije, dok su Nemanja Miletić, Nemanja Nikolić i Uroš Vitas prodati diretno u klubove iz Saudijske Arabije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Preminuo legendarni košarkaš Fortituda, osvojio trofej sa Dušanom Ivkovićem (VIDEO)

Tužna vest stiže iz Kostarike. Kako prenosi Fortitudo Bolonja, nekadašnji sjajni šuter Ruben Daglas preminuo je u 44. godini života. On...

POVEZANE OBJAVE