Milojević pred vratima FSS, ali postoje DVA USLOVA

Kao što je već poznato, Vladan Milojević je prva želja Fudbalskog saveza Srbije za mesto selektora reprezentacije. Prema pisanju Sportskog žurnala, on je tu ponudu prihvatio, ali je Savezu postavio i uslove koje bi trebalo ispuniti pre njegovog dolaska.

Prvi zahtev je da FSS plati obeštećenje Al Ahliju sa kojim Milojević ima potpisan ugovor i koji je već demantovao da Milojević odlazi. Ovo ne bi trebalo da bude problem, s obzirom na to da su mediji preneli kako su se iz Saveza nedavno izjasnili da su spremni da plate obeštećenje za srpskog stručnjaka.

Drugi uslov je da se promeni sportski direktor. Ovo bi mogao da predstavlja problem između dve strane, Kako je FSS već pružio podršku Vladimiru Matijaševiću na toj funkciji, a Žurnal navodi da Milojević ne želi da sarađuje s njim, jer nisu u dobrim odnosima još iz perioda iz Čukaričkog. Naime, do neslaganja je došlo posle osvajanja Kupa Srbije (2015. godine), da bi ubrzo Milojević otišao iz kluba.

Za sada je još uvek neizvesno kakvu će odluku na kraju doneti FSS. Podsetimo, uz Milojevića, u izboru za selektora su i Slaviša Jokanović, Veljko Paunović i Ivan Jovanović, koji je jedini bez angažmana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Važan potpis u Aston Vili!

Kako prenose britanski mediji, uprava fudbalskog kluba Aston Vila ponudiće novi ugovor treneru Unaju Emerijeu. Vila će nagraditi Emerija novim...

POVEZANE OBJAVE