SC SAZNAJE: Saničanina nema do kraja polusezone, ostanak jednog od najboljih štopera lige neizvestan

Štoper Vojvodine Siniša Saničanin neće nastupati za Vojvodinu do kraja ove polusezone, saznaje ,,Sportska centrala’’.

On se povredio prilikom reprezentativnih obaveza za Bosnu i Hercegovinu u Ligi nacija u minulom ciklusu. Tako je izostavljen iz tima Nenada Lalatovića i prethodna četiri meča posmatra sa tribina.

,,Sportska centrala’’ je došla do saznanja da, iako se oporavio, Saničanin neće igrati kako ne bi rizikovao obnovu povrede.

S obzirom na to kakva je situacija u Vojvodini, Saničanin bi vrlo lako mogao da napusti novosadskog velikana u zimskom prelaznom roku kao jedan od najtraženijih igrača ovog kluba.

Za njega je pre nekoliko godina bila zainteresovana Crvena zvezda, dok se u poslednje vreme spominjao i lisabonski Sporting.

Saničanin je u dresu Vojvodine stekao status jednog od najboljih defazivaca u Super ligi Srbije. Za klub je, od 2017. godine otkako je došao iz lučanske Mladosti odigrao tačno 100 mečeva.

Kada je reč o reprezentaciji, on je ove godine debitovao za selekciju BiH pod palicom Dušana Bajevića i bio njegov omiljeni fudbaler. Odigrao je svaki minut u sedam mečeva koliko je nastupao za reprezentaciju i radio izuzetan posao. Posebno se tu ističe partija u remiju sa Italijanima u Firenci (1:1).

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE