SUPER BRZ DOBITAK – Isprati UŽIVO Formulu 1 na mestu gde te čeka NEVIĐEN BONUS

Ni nedelju dana nakon trke za Veliku nagradu Bahreina, a već smo spremni za novu jer vozače Formule 1 danas očekuje trka za Veliku nagradu Sahira.

Prošle nedelje trijumfovao je, sasvim očekivano, Luis Hamilton, ali sada to sigurno neće biti slučaj. U odnosu na prethodan vikend, mnogo toga je drugačije.

Gotovo da se nismo oporavili od slike Romana Grožana koji izlazi iz zapaljenog bolida, stigla je još jedna loša vest – Luis Hamilton je pozitivan na koronavirus, te ga ove nedelje sigurno nećemo gledati.

Pod upitnikom je i za Veliku nagradu Abu Dabija, ali kada se radi o rezultatima – nema razloga za brigu, titulu je već obezbedio. Ipak, Mercedes je već našao zamenu za njega, a sve ovo ne umanjuje činjenicu da nas čeka pravi spektakl.

Tim povodom imamo fantastično iznenađenje za tebe – od sada ti je u kladionici Meridian dostupno UŽIVO klađenje na trke Formule 1, a to znači savršen spoj najboljih kvota, zabave i adrenalina.

Ali, ni to nije sve – odmah nakon registracije na meridianbet.rs čeka te i 1.000 DINARA za sportsko klađenje.

Bonus možete preuzeti odmah OVDE.

Bez uslova za depozit, poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu. Spreman za korišćenje i sastavljanje sportskih tiketa.

Valteri Botas, Maks Ferstapen i Lando Noris samo su neki od vozača koji bi mogli da iskoriste ovu priliku i “dokopaju” se podijuma, a nema sumnje da će dati sve od sebe da se nađu na samom vrhu.

Velika nagrada Sahira je ujedno i pretposlednja trka ove sezone, preostao je još Abu Dabi, a to znači da nemamo još mnogo vremena da uživamo u najbržem cirkusu na svetu.

Upravo zato je ovo najbolji momenat da iskoristite priliku i kladite se na svoje favorite u kladionici Meridian, gde vas čeka ubedljivo najbolja ponuda i F1 specijal sa najjačim kvotama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Veliki povratak: Janakopulos iznenadio (VIDEO)

Predsednik košarkaškog kluba Panatinaikos Dimitris Janakopulos prisustvuje utakmici tog tima i Makabija u "OAKA" areni u okviru drugog meča plej-of...

POVEZANE OBJAVE