Agent Falćineli: Još jedan Italijan u Crvenoj zvezdi?

Fudbaler Crvene zvezde Dijego Falćineli odgovarao je na razna pitanja navijača, a jedno od njih zaintrigiralo je fanove crveno-belih.

Na pitanje koga bi voleo u Crvenoj zvezdi od bivših saigrača, a da postoji realna šansa da dođe, on je odgovorio da je to nekadašnji fudbaler Rome, sada član Peruđe – Aleandro Rosi.

Iz najskorijeg perioda voleo bih da dođe Aleandro Rosi. Često se čujemo i možda bi on došao. Nikad se ne zna šta će biti u budućnosti – rekao je Falćineli.

Italijan je otkrio i jednu veoma zanimljivu činjenicu iz svog privatnog života, a to je da je u dobrim odnosima sa bivšim igračem Crvene zvezde Dušanom Bastom.

Van terena, često se viđam sa jednim mojim velikim prijateljem, koji mi je mnogo pomogao, a to je Dušan Basta. On mi je preneo pomalo i svoju strast prema ovom klubu i prema ovom timu – kazao je Falćineli.

Posle debija za zaborav, kada je promašio penal protiv Omonije, Falćineli se adaptirao i pokazao zbog čega je Dejan Stanković posegnuo za nekadašnjim napadačem Sasuola.

Postigao je devet pogodaka u svim takmičenjima na 19 odigranih mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Određene sudije: Oni će suditi meč između Budućnosti i Partizana

KK Partizan se priprema za drugi meč polufinalne serije ABA lige protiv Budućnosti, koji se igra sutra 7. maja...

POVEZANE OBJAVE