Srpski napadač napustio Poljsku

Srpski napadač napustio je Poljsku i vratio se u Srbiju.

Doskorašnji fudbaler Krakovije, Bojan Čečarić, posle godinu i po dana raskinuo je saradnju sa klubom u koji je stigao iz subotičkog Spartaka.

Vrlo sam srećan što sam imao priliku da nastupam za Krakoviju, i ovo je bilo jedno zaista sjajno iskustvo. Iako je ugovor raskinut, suprotno današnjem trendu u fudbalu, ovde je sve prošlo uz obostrano razumevanje i poštovanje, tako da je zaista saradnja sa ljudima iz Krakovije ostala u najlepšem mogućem sećanju i spreman sam za nove izazove, rekao je bivši igrač novopazovačkog Radničkog, Javora, lučanske Mladosti i Spartaka.

Za Krakoviju je na 17 utakmica postigao 2 gola, a kako je sam potvrdio postoji interesovanje nekoliko klubova.

Vratio sam se u Srbiju i održavam formu trenirajući individualno sa personalnim trenerom. I pored nezgodne situacije sa koronavirusom, postoji nekoliko klubova koji su zainteresovani za saradnju sa mnom, tako da ću razmisliti i odabrati sredinu u kojoj ću moći da i dalje napredujem i postižem golove, dodao je Čečarić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

424. nedelja vladavine Novaka Đokovića

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković započeo je danas 424. nedelju vladavine na ATP listi. Srpski teniser sačuvao je...

POVEZANE OBJAVE