Mesi stiže u goste Ronaldu – isprati derbi kola LŠ i preuzmi 1500 RSD bonusa

Došli smo i do samog kraja grupne faze Lige šampiona ove sezone! Dok će za određene klubove 6. kolo biti presudno za dalji tok takmičenja, pojedini favoriti su opravdali svoj status i već osigurali plasman u osminu finala,

U tom smislu, utorak i sreda su rezervisani za mnogo zanimljivih duela, a jedan od njih je definitivno meč Barselona – Juventus koji se igra večeras.

Tim povodom sportska kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje za vas – OVDEmožete odmah preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.

Međutim, ni to nije sve jer vas u Meridianu čeka i vrhunski bonus na broj parova do čak 2000%.
Ne treba isuviše trošiti reči na klasu – gde god da igraju, od Barselone i Juventusa se uvek očekuje maksimum.

Ekipe Andree Pirla i Ronalda Kumana su to i dokazale dosadašnjim rezultatima u Ligi šampiona i obezbedili evropsko proleće. Ali, to ne znači da će biti manje “žara” i energije u međusobnom susretu dva tima.

Barselona je jedini klub u Ligi šampiona ove sezone koji je u pet odigranih kola ostvario svih pet pobeda i maksimalnih 15 bodova, kao i zasluženo prvo mesto na tabeli. Takođe, Katalonci imaju i najbolju gol razliku u odnosu na sve ostale klubove u svim grupama – postigli su 16, a primili samo dva gola!

S druge strane, ako izuzmemo (jedini) poraz od Barselone, Juventus ove sezone u LŠ pruža odlične partije. Klub iz Torina ima skor od četiri pobede i poraza iz do sada pet odigranih kola. Rezultat toga jeste drugo mesto na tabeli i osvojenih 12 bodova.

Večerašnji revanš duel ukupno je i 12. međusobni susret Barselone i Juventusa u svim takmičenjima.
Na 11 odigranih mečeva do sada u svim takmičenjima, 5 puta je Barselona slavila, dok je Juventus bio uspešan samo jedanput!

Pet utakmica je završeno nerešenim rezultatom.

Meč koji navijači Barse i Juventusa naročito pamte jeste finale Lige šampiona 2015. godine. Slavila je tada Barselona u Berlinu rezultatom 3:1 i to je poslednja titula Kataloncima u LŠ, za sada.

Ono što ljubitelje fudbala naročito raduje, ponovo će se legende fudbala sresti na istom terenu – Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi.

Videćemo ko će biti uspešniji i da li će Barselona grupnu fazu završiti bez poraza.

Ipak, jedno je sigurno – kada na terenu imate najbolje fudbalere današnjice nema sumnje da nas očekuje spektakl.

Kompletnu ponudu za mečeve Lige šampiona pogledajte OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE