Atalanta nadmudrila Ajaks, Salah rekorder, Nejmar i Mbape pravili šou u Parizu (VIDEO)

Italijanska Ataanta je izborila drugi put zaredom, i drugi put u istoriji, plasman u nokaut fazu Lige šampiona. U ključnom meču na Amsterdam Areni slavili su protiv Ajaksa sa 1:0 golom Luisa Muriela u 85. minutu. Bila je to tvrda utakmica u kojoj je Ajaks imao više od igra, ali su za čitav meč imali jednu pravu priliku preko Klasena, ali je golman gostiju Golini bio uspešniji.

Domaćini su od 79. minuta imali i igrača manje pošto je Gravenberg dobio drugi žuti karton.

U drugom meču u ovoj grupi, Mitjland je izborio nerešen rezultat protiv Liverpula 1:1 . Prvi gol je viđen posle 55 sekundi i postigao ga je Mohamed Salah. Ovim pogotkom Egipćanin je postavio dva rekorda – postao je sa 22 gola najbolji strelac u Ligi šampiona u istoriji kluba, a postigao je i najbrži gol za Liverpul u ovom takmičenju. Mitjland je do izjednačenja došao u drugom delu, kada je Šolc sa bele tačke doneo bod danskoj ekipi.

U nastavljenom meču od utorka, PSŽ je deklasirao turski Baščehšehir sa 5:1 . Bio je to šou dva najbolja igrača Parižana – Nejmara i Mbapea. Meč je rešen još u prvom poluvremenu, pošto su Nejmar sa dva gola i Mbape iz jedanesterca postavili 3:0. U nastavku Nejmar stiže do het-trika, a i Mbape postiže drugi pogodak na meču. Počasni gol za tursku ekipu je postigao Mehmet Topal.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE