Dragović u Zvezdi? Bajer ne ruši najbolju odbranu lige!

Fudbalski klub Bajer Leverkuzen ne planira da u zimskom prelaznom roku pusti svog štopera Aleksandra Dragovića u Crvenu zvezdu.

Kontakti postoje između fudbalera i šampiona Srbije, ali od jačanja Zvezdine odbrane u januarskom prelaznom roku kada je u pitanju Dragović, po svemu sudeći, neće biti ništa.

Iz Bajera su poručili da Dragović neće biti pušten ove zime, uprkos što bi to bila poslednja prilika da zarade išta na njegovom transferu budući da mu ističe ugovor na kraju sezone.

U redovima ,,Farmaceuta” smatraju da bi odlazak Dragovića bio veliki udarac za njihovu odbranu, samim tim i ekipu, s obzirom na to da je Bajer primio samo devet pogodaka ove sezone u Bundesligi, što je uz Lajpcig, najbolje u šampionatu.

– Drago ostaje. Igra zaista dobro i vrlo je odlučan. Potrebno nam je da ostane svaki fudbaler – rekao je sportski direktor Bajera Sajmon Rolfs.

Umesto odlazaka, u Bajeru žele još više da pojačaju odbranu, pa su tako u potrazi za desnim bekom.

Crvena zvezda će morati da sačeka do leta ne bi li se spojila sa čovekom koji je ljubimac ovog kluba od malena.

Stankovićeva zamisao bila je ta da se odbrana ,,zategne” pred nokaut fazu Lige Evrope, ne bi li se šanse crveno-belih u tom takmičenju još više povećale.

Dragović je odigrao 12 utakmica u tekućoj sezoni i bio strelac dva pogotka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvanično: Đoković otkazao još jedan turnir!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na mastersu u Madridu. Novaku će sledeći turnir najverovatnije biti Rim, koji...

POVEZANE OBJAVE