Huventud uveo Partizan u predvorje Top 16 faze, ostaje da crno-beli udare pečat protiv Bahčešehira

Košarkaši Partizana dobili su još veći motiv pred utakmicu sa Bahčešehirom u sredu uveče.

Venecija je na svom parketu poražena od Huventuda pa će crno-beli u slučaju pobede obezbediti Top 16 fazu dva kola pre kraja grupne faze Evrokupa. Ante Tomić je bio najbolji u pobedničkom timu sa 15 poena i indeksom 26, Basas je ubacio 12, Ribas 11, a Morgan, Brodzijanski i Dimitrijević po 10 poena. Najsvetlija tačka kod Venecije bio je Fotu sa 20 poena.

Na krilima pobede protiv Crvene zvezde Budućnost je odigrala u Nemačkoj i trijumfovala protiv Ulma. Melvin Edžim je sa 20 poena i indeksom 25 bio MVP meča, a poen manje postigao je Nikola Ivanović. Kobs je dodao 11 poena, a u redovima domaćina bolji od ostalih bio je Osetkovski sa 17 poena.

Uspešna je bila i Cedevita Olimpija koja je na svom parketu ubedljivo savladala Trento. Jaka Blažič je postigao 15, Džouns i Peri po 14, a Braun 13 poena. Goste su predvodili Vilijams sa 20, te Forej koji je ubacio 14 poena. Svi rezultati:

Grupa A
Venecija – Huventud 75:89

Grupa B
Ulm – Budućnost 73:77

Grupa D
Cedevita Olimpija – Trento 87:65
Nanter – Promiteas 91:70

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE