Italijani sipaju hvalospeve na Sergejev račun

Italijanski mediji imali su samo reči hvale za partiju Sergeja Milinković-Savića protiv Klub Briža u poslednjoj rundi grupne faze Lige šampiona.

Sergej je odigrao čitavih 90 minuta u remiju Lacija sa Belgijancima (2:2), a golove za ,,nebeskoplave” postigli su Anhel Korea i Ćiro Imobile.

Dvadesetpetogodišnji vezista dobio je visoke ocene od ,,Korijere sporta” i ,,Gazete sport” i oni su mu dodelili ,,sedmicu”. To je ujedno bila i najveća ocena koju je dobio neki igrač Lacija. ,,Korijere” je ,,sedmicu” dodelio Sergeju i Imobileu, dok je ,,Gazeta” istom ocenom nagradila pomenutu dvojicu i njima su pridodati Lacari i strelac prvog gola – Korea.

– Branio se i napadao veoma dobro. Imao je ključnu intervenciju na gol-liniji i bio je blizu toga da postigne dva pogotka – stoji u ,,Gazeti”.

,,Tutosport” je srpskom fudbaleru dao ocenu šest, baš kao i Imobileu, a prema njima, najbolji na terenu u dresu Lacija bio je Luis Alberto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Obradović: Nadam se i da će nam naši navijači pružiti podršku u Laktašima

U okviru četvrtfinala ABA lige, košarkaše Partizana očekuje drugi meč protiv ekipe Igokee u Laktašima. Ukoliko crno-beli dođu do pobede,...

POVEZANE OBJAVE