Oglasio se rumunski sudija: Samo pokušavam da budem dobar

Odmah nakon prekida utakmice u Parizu četvrti sudija Sebastijan Koltesku došao je u centar pažnje nakon informacije da je na rasnoj osnovi vređao pomoćnog trenera Bašakšehira, Pjera Veba.

Javnost je odmah saznala i neke šokantne detalje iz njegovog života, a konačno se oglasio i sam Koltesku. Rumunski “ProSport” saznao je da se arbitar poverio rodbini da nije rasista.

Samo pokušavam da budem dobar, neću čitati nikakve vesti u narednih nekoliko dana. Svi koji me poznaju znaju da nisam rasista, bar se nadam da znaju, navodno je rekao rumunski sudija.

Njegov kolega, Ovidiju Hategan, koji je bio glavni arbitar na jučerašnjem meču kontaktiran je od strane gore pomenutog izvora.

Nemamo pravo da dajemo izjave, moramo prvo da se konsultujemo sa UEFA. U svakoj drugoj situaciji rado bih odgovorio na pitanje, ali ne i ovog puta. Naravno da nam je žao, ali pokušajte da razumete naše ćutanje i situaciju, rekao je Hategan.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE