Partizan nema mnogo vremena za reakciju, ne sme da ponovi grešku od letos

Partizan će u januarskom prelaznom roku morati da pojača konkurenciju, pre svega u napadu, ali jedan od najvažnijih zadataka tiče se igrača koji je već nekoliko godina stub igre crno-belih.

Iako se već nekoliko meseci govori o produžetku saradnje Saša Zdjelar još uvek nije produžio ugovor sa klubom iz Humske, a kako navodi Mozzartsport Partizan ne sme da ponovi grešku kakvu je napravio letos.

Isti izvor navodi da je Partizan Zdjelaru ponudio novi ugovor, ali da je ponuda bila poražavajuća pogotovo ako se uzmu u obzir primanja nekih drugih igrača u ekipi. Iako su u međuvremenu neki drugi igrači dobili nove ugovore sa Zdjelarom se situacija nije mnogo pomerila sa mrtve tačke.

Zdjelar je jedan od najstandardnijih igrača Partizana kod svih trenera koji su prodefilovali kroz Humsku u poslednje vreme pa je logično očekivati da crno-beli žele da ga zadrže, ali nemaju mnogo vremena.

Zdjelarov ugovor ističe u junu sledeće godine, ali će praktično za 23 dana, kada počinje prelazni rok, moći da promeni sredinu i to zbog propisa FIFA koji igračima omogućavaju da u poslednjih šest meseci ugovora mogu da promene klub.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan našao zamenu za Duljaja? Ljubimac “grobara” novi trener crno-belih?

Jedan od dva najveća srpska fudbalska kluba Partizan ostao je i ove sezone bez trofeja. Čelnici Partizana doneli su...

POVEZANE OBJAVE