U POTRAZI ZA MINUTAŽOM: Doni van de Bek dolazi na pozajmicu u Seriju A do kraja sezone?

Holanđanin Donivan de Bek, 23-godišnji vezista Mančester junajteda, novo je ime u etru kao potencijalno pojačanje za sredinu terena ekipe Milana.

Prema navodima italijanskih medija priča oko njegovog dovođenja aktuelna je već nekoliko dana, ali sa San Sira za sada ćute. Verovatno je u ovom trenutku preuranjeno prognozirati hoće li zaista postati igrač ‘Rosonera’.

Reč je o vezisti koji je letos došao u Mančester junajted iz Ajaksa i upisao samo dva starta u Premijer ligi. Premala je to minutaža za fudbalera kojeg su ‘Crveni đavoli’ platili gotovo 40 miliona evra.

Italijani pišu da bi Van de Bek u Milan došao samo na pozajmicu do kraja sezone, odnosno milanski prvoligaš ne bi imao mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Ukoliko se ova spekulacija obistine i Van de Bek zaista obuče ‘crveno-crni’ dres, to bi onda značilo definitivni odlazak Hakana Čalhanoglua u januaru. Naime, kao što smo već ranije pisali, turski vezista je odbio produžiti ugovor s Milanom, iako ga trener Stefano Pioli svim silama pokušava zadržati u svom timu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid šokirao Siti na Etihadu i obezbedio plasman u polufinale LŠ (VIDEO)

U revanš meču četvrtfinala Lige šampiona Real Madrid pobedio je Mančester siti psole penala. Posle 90 minuta bilo je...

POVEZANE OBJAVE