GOLEADA ZA OPROŠTAJ – Preuzmi 1.500 RSD i isprati poslednje kolo grupne faze LE

Stigli smo do same završnice grupne faze Lige Evrope ove sezone.

Pred nama je još samo jedno, 6. kolo, u kome nas čekaju brojni interesantni dueli. Ali, utakmica koja je za Srbiju najbitnija jeste ona u kojem će Crvena zvezda (ponovo i poslednji put u ovoj sezoni) odmeriti snage sa češkim Slovanom.

Tim povodom sportska kladionica Meridian spremila je fantastično iznenađenje za vas – OVDE možete odmah preuzeti čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon keš će se odmah naći na vašem bonus računu.

Međutim, ni to nije sve jer vas u Meridianu čeka i vrhunski bonus na broj parova do čak 2000%.

Odmah na početku treba istaći da meč rezultatski neće biti mnogo značajan, budući da su crveno-beli kolo pre kraja osigurali plasman u nokaut fazu takmičenja Lige Evrope.

Dakle, Crvenu zvezdu ćemo ponovo gledati u Evropi naredne godine, a kao potencijalni rivali se spominju Arsenal, Roma, Dinamo Zagreb…

S druge strane, Liberecu, šta god da uradi na meču sa beogradskim klubom, neće biti dovoljno za opstanak u Evropi ove sezone.

Utakmica Libereca i Crvene zvezde odigraće se večeras, sa početkom u 21 čas.

Pored ovog, čeka nas još zanimljivih mečeva u 6. kolu Lige Evrope.

Napoli dočekuje Real Sosijedad, dok će Jang Bojsi odmeriti snage sa Klužom. Fudbaleri CSKA Moskve putuju u Zagreb na meč sa Dinamom, dok Bajer Leverkuzen dočekuje Slaviju Prag. Roma, koja je već obezbedila plasman u nokaut fazu, putuje u Bugarsku na meč sa CSKA Sofijom. Arsenal, kao jedini klub koji je trijumfovao u svih pet kola grupne faze Lige Evrope, putuje u Irsku na duel sa Dandalkom.

Italijanski Milan putuje u Prag na okršaj sa Spartom, dok Totenhem dočekuje Antverp.

Ovo su samo neki od zanimljivih susreta u poslednjem kolu grupne faze LE ove sezone, a kompletnu ponudu za klađenje, sa ubedljivo najvećim kvotama, možete pogledati OVDE.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda obnovila interesovanje za veliku zimsku želju!

Seol Jong Vu bio je velika želja Crvene zvezde tokom zimskog prelaznog roka, ali pregovori nisu uspešno završeni. Južnokorejski...

POVEZANE OBJAVE