NAKON DEBAKLA U LIGI ŠAMPIONA: Konte totalno izgubio živce, novinarka ga izbacila iz takta

Antonio Konte bio je prilično nervozan nakon eliminacije iz Lige šampiona i u globalu iz Europe ove sezone.

Fudbaleri Intera nisu uspeli da pobede Šahtjor u sredu veče u zadnjem kolu grupe B Lige šampiona i na Đuzepe Meaci su odigrali mršavih 0:0.

Tim rezultatom završili su poslednji u grupi, iza Real Madrida, Borusije Menhengladbah i Šahtjor Donjecka, što znači da je za ,,neroazue” ova evropska sezona okončana.

Nakon utakmice Interov trener Antonio Konte, iskazivao je očitu nervozu. Novinar ga je pitao nije li Interu nedostajalo odlučnosti u susretu koji je morao pobediti, na šta je Konte odgovorio:

Možete imati svoje mišljenje i to poštujem. Ali ne slažem se jer je moja ekipa napravila sve što je trebalo. Neverojatno je da u dve utakmice u koje smo u potpunosti dominirali protiv Šahtjora, da nismo zabili gol. Zato se ne mogu složiti da nam je nedostajalo odlučnosti, nikako se ne slažem. Nije nam nedostajalo ni odlučnosti, ni agresije i fokusiranosti, rekao je on.

Ono što nam je nedostajalo je gol i tako u svim utakmicama Lige šampiona. A nismo imali sreće ni sa sudijama ni s VAR-om. Ako samo pogledate sve situacije koje nisu viđene ili nisu pregledavane, onda.., poručio je Konte.

Pitanje koje je Kontea izbacilo iz takta bilo je ono koje mu je postavila voditeljica Sky Sportsa Ana Bilo, inače supruga PSŽ-ovog sportskog direktora Leonarda. Ona je Kontea pitala kako to da je Inter sada u oba susreta Ligešampiona sa Šahtjorom odigrao 0:0, a prethodno ih je u avgustu u polufinalu Lige Evrope prošle sezone pobedio 5:0?

Šahtjor je transformirao svoju taktiku kako bi nas neutralizirao. Izgubili su 5:0 i zato su promenili neke stvari. Bolje bi vam bilo da razmislite pre nego li postavite pitanje, odbrusio je Interov trener.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

REAL NAJAVIO MEČ SA ZVEZDOM: Pada li večeras rekord Evrolige?

Košarkaši Real Madrida suvereno su odigrali ovu evroligašku sezonu osvojivši prvo mesto. Večeras dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet. Madriđani imaju priliku...

POVEZANE OBJAVE