Obradović potvrdio izlazak na market: Treba nam bolja organizacija igre

Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je nakon poraza od Olimpijakosa da je njegovoj ekipi prekopotreban plejmejker.

Odlaskom Tejlora Ročestija i povredom Lengstona Hola, Zvezda je u deficitirana na poziciji plejmejkera, stoga se radi na otklanjanju tog problema.

Mi smo na marketu, tražimo najbolje moguće opcije. Vidljivo je da nam fali malo organizacije, čvrstine, razmišljamo o svemu, videćemo koje su mogućnosti – kazao je Obradović.

Sredinom utakmice, Kori Volden došao je do trećeg faula, što je pokrenulo lavinu problema za Obradovića i njegove igrače. Pritom, kako ističe, iznenadila ga je rola Janulisa Larencakisa.

Problem je nastao posle trećeg faula Voldena. Sama činjenica da je Lojd organizovao igru, to mu nije prirodna pozicija, to je smetalo da nađemo dobre pozicije u napadu. Imali su dobar šut za tri poena, to nas je omelo. Larencakis nas je iznenadio, kao džoker, zajedno se Herisonom.

Suđenje je vidno bilo ispod svakog nivoa. Oštećenja je Crvena zvezda u nekoliko navrata, a upravo je i u poslednjem napadu Olimpijakosa postojala sporna situacija.

Kriterijum je bio čudan, s obzirom na to šta je sve svirano odlučio sam da završavam sa svojim napadom, opet bih isto uradio. Ne bih komentarisao nesportske, nisam video. Malo nekim situacijama čudne odluke. Ne bih previše komentarisao. Dobro smo predvideli njihovu poslednju akciju, ali nismo zaustavili. Verovatno je postojao faul, tako je delovalo – smatra Obradović.

Crvena zvezda je nakon 13. kola trenutno 16. tim u Evroligi sa skorom 4-9.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan počeo meč protestom, Olajinka sa dva gola obradovao “Delije” (VIDEO)

Večiti derbi u okviru Kupa Srbije je u prvom poluvremenu pripao Crvenoj zvezdi. Crveno-beli vode 2:0, a oba gola je...

POVEZANE OBJAVE