Razbijeni u Berlinu: Fener izgubio sa 26 razlike

Košarkaši Albe iz Berlina ubedljivo su savaldali Fenerbahče na svom parketu sa 89:63 u meču 13. kola Evrolige.

Biće to krkljanac za Top 8 Evrolige u ovoj sezoni. Mnogi favoriti iz prethodnih sezona muke muče trenutno, a najbolji dokaz za tako nešto su turski timovi – Efes i Fenerbahče. Ovi drugi su u nešto većim problemima. Imali su potpunu reorganizaciju tima, novi trener i nove navike – porazi. Ubedljivi porazi.

Nije Fener u prošlosti gubio ovoliko ubedljivo, ali u Berlinu su potpuno nadigrani od Albe i sa 26 razlike su ispraćeni u Istanbul. Tek 27 poena za poluvreme je nedovoljno za klub poput Fenera i tada je bilo jasno da će biti nemoguće da se vrate protiv Albe. Nemački tim nije blistao, posebno šutirajući spolja, gde je procenat bio svega 31 odsto, ali koristili su slabu predstavu Fenera i sigurno trijumfovao.

Nils Gifi je sa 13 poena predvodio Albu, a timsku igru zaokružila je činjenica da su još četvorica njegovih saigrača bili dvocifreni. Samo Tarik Baberović sa 13 poena istakao se u ekipi Fenerbahčea. Dvocifrenih više nije bilo.

Dve ekipe trenutno se nalaze na deobi 12. mesta sa skorom 5-7.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE